Vergaderlocatie

Op zoek naar een onderscheidende en rustgevende vergaderruimte? Dan kunt u bij DeleKtus terecht voor een mooie, inspirerende ruimte om geconcentreerd en ongestoord te werken en te vergaderen. De ruimte is geschikt voor zowel zakelijke als particuliere groepen van 2 personen tot ca. 12 personen. De unieke locatie, midden in de randstad, is een goede uitvallocatie vanuit Zoetermeer, Den Haag en Rotterdam. Zodra u hier het erf op loopt, ervaart u de unieke sfeer en het gevoel van thuiskomen.

Faciliteiten

DeleKtus beschikt over een mooie natuurlijke omgeving die uitstekend geschikt is voor tal van inspirerende vergaderbreaks en teambuilding activiteiten

Uiteraard zijn alle faciliteiten aanwezig zoals een flip-over, beamer, draadloos internet en een koffie- en theeautomaat. De vergaderarrangementen kunnen flexibel aangevuld worden met toevoegingen zoals een gezonde fruitsmoothie, een inspirerende buitenactiviteit of een lekkere lunch.

Of u nu op zoek bent naar een vergaderruimte, een workshopruimte of een geschikte zaal voor een (kleine) informatieavond, bij ons is het allemaal mogelijk.