Coaching

Krachtiger in het leven staan. Met meer energie en voldoening aan het werk of studie zijn. Keuzes maken die daartoe bijdragen. Hiervoor kan coaching uiterst ondersteunend zijn. Wilt u deze Krachtmeting aangaan? Of wilt u onderzoeken of DeleKtus u hierbij van dienst kan zijn? Kies in ieder geval voor een vrijblijvend contact. Een eerste gesprek is gratis en duurt ongeveer een uur. Na afloop kunt u zelf bepalen of er een klik is. Heeft u over deze kennismaking een goed gevoel en wilt u met DeleKtus verder, dan krijgt u vooraf een concreet trajectvoorstel en prijsopgave. Gemiddeld bestaat een traject uit 3 tot 6 gesprekken van 1,5 tot 2 uur.

DeleKtus biedt de volgende coachingstrajecten aan:

Vitaal coaching

Vitaal coaching

Verschillende gebeurtenissen in het leven kunnen soms een behoorlijk appèl doen op energie en vitaliteit in het leven. Soms moeten er keuzes gemaakt worden waar op dat moment even geen overzicht of energie bestaat. Margret, eigenaar van DeleKtus, kan vanuit een breed scala aan inzichten en kennis uw vraag verder onderzoeken en u coachen om weer KeuzeKrachtig in het leven te staan. Ze maakt gebruik van Transactionele Analyse, Gestalt en Contextueel Werken. In het traject wordt ruimschoots aandacht besteed aan oude en huidige patronen, krachten en kwaliteiten.

Loopbaan coaching

Loopbaan coaching

Werken in een baan die voldoening geeft, waarin je uitgedaagd wordt op je kwaliteiten en talenten. Bestaat die baan en hoe vind ik die? Is het tijd voor een andere keuze en wat weerhoudt mij in het maken van een keuze? Een krachtig en intensief coachingstraject biedt begeleiding bij het vinden van antwoorden op deze vraag. Doorgaans worden deze vragen ook onderzocht met een aantal testenopdrachten en oefeningen.

Een LoopbaanCoachingstraject omvat 4 – 6 gesprekken van 1,5 tot 2 uur. De afronding kan bestaan in een rapportage of een terugkom coachingsgesprek.